E

Coaching

60 minuten €75
90 minuten €110

Wil je een op maat gemaakt Coach traject afsluiten dan betaal je voor 5 sessies van 90 minuten €495

E

Acces Bars

60 minuten €70 
90 minuten € 95 

E

Combi sessie BRTT & TRB

2,5 a 3 uur € 190

E

Losse sessie TRB (Trauma release breathwork)

90 minuten € 95 

E

Losse sessie BRTT (Body Remembers trauma therapie)

90 minuten €95

E

Ontspanningsmassage

30 minuten €42,50  
60 minuten €60 

E

Massagepakket (5x 60 minuten)

€250

E

Coaching/begeleiding aan huis

Middels pgb vanaf €60 per uur 
(vrijgesteld van btw)

Voor afspraken buiten Tilburg reken ik een reiskostenvergoeding van € 0,30 per gereden km.

Ik hanteer géén wachtlijst; we kunnen dus snel aan de slag.

Coaching en ondersteuning

Intake

Voor de coaching: Voel je jezelf er prettiger bij om eerst een intake te plannen om kennis te maken, dat kan! Intake 30 tot 45 minuten is kosteloos als je besluit een traject aan te gaan. Besluit je toch een ander traject te kiezen dan breng ik €50  in rekening voor de intake. 

Vergoedingen

Helaas worden zowel de coaching, massage en Acces Bars trajecten niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Je behoud bij een traject bij mij wel je eigen Risico en bent vrijwel meteen geholpen. Bij een verwijzing in de eerste lijn is het gebruikelijk dat je eerst je eigen risico betaald alvorens vergoed wordt uit de basisverzekering. Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaald!

Werkgever

Als jij gecoacht wilt worden op een vraag die gerelateerd is aan jouw werk of dat invloed heeft op jouw werk, dan kun je dat met jouw werkgever bespreken. Het voordeel hiervan is, dat jouw werkgever mogelijk (gedeeltelijk) de coaching betaalt. De meeste werkgevers hebben namelijk een opleidingsbudget gereserveerd per medewerker. Dat zou je in kunnen zetten voor coaching. Over het algemeen zijn de kosten voor een cursus veel hoger dan die van een coaching traject en een coaching traject wordt vaak als effectiever ervaren.

Geplande afspraak

Indien je een afspraak hebt gemaakt welke niet door kan gaan, kun je deze uiterlijk 24 uur van te voren annuleren of verzetten. Niet tijdig geannuleerde of gewijzigde afspraken zullen alsnog in rekening worden gebracht.

Pin It on Pinterest