Over Lotti

Eerlijk, open en persoonlijk…

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heb in verschillende werkvelden gewerkt en ervaring opgedaan. 12 jaar ben ik werkzaam geweest in de chronische psychiatrie en heb daar met verschillende cliënten een prettige vertrouwensband opgebouwd en kennis gemaakt met allerlei verschillende ziektebeelden.

Na 4 jaar als POH-GGZ binnen verschillende huisartspraktijken te hebben gewerkt waar ik patiënten heb geholpen met verschillende psychische klachten, ben ik nu klaar om voor mezelf te gaan starten.

Verder gaan met het helpen en ondersteunen van mensen met een doel of hulpvraag waarbij ze vastlopen in het dagelijks leven.

Iets wat ik al langere tijd wilde gaan doen, en nu dan ook werkelijkheid kan laten worden.

"Mijn gesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Ik hou je een spiegel voor, soms zelfs met een flinke dosis humor erbij."

Dit kun je van mij verwachten

Mijn deskundigheid ligt op het gebied van levensfase en aanpassingsproblematiek (makkelijker gezegd, uit balans zijn en het zelf even niet meer kunnen bolwerken), burn-out klachten, licht depressieve klachten, rouwverwerking, en andere levensvragen, ook heb ik kennis van relatie coaching en help ik graag stellen verder op weg die samen even vastlopen.

Maar ook als je er even doorheen zit en iemand nodig hebt die even met je mee kijkt en inzichten geeft, ben ik inzetbaar voor zowel een kort traject als evt wat langere ondersteuning.

D.m.v. cognitieve therapie, aandachtgerichte therapie, en de ReAttach methodiek, werken aan meer balans, rust en jouw persoonlijke doel! Ik help je er graag bij!

Mijn gesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk, Ik hou je een spiegel voor, soms zelfs met een flinke dosis humor erbij.

Samen op zoek gaan naar datgene wat jou weer kan laten stralen en energie geeft. Het belangrijkste vind ik is dat er een klik is en je er een goed gevoel bij hebt, neem daarom gerust even contact met me op om telefonisch kennis te maken.

Pin It on Pinterest