Even Voorstellen:

Ik ben Lotti van Grinsven en woonachtig in Tilburg.
Eigenlijk ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk brein en wat lichaam en geest met je kunnen doen als je niet lekker in je vel zit. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heb in verschillende werkvelden gewerkt en ervaring opgedaan. 12 jaar ben ik werkzaam geweest in de chronische psychiatrie en heb daar met verschillende cliënten een prettige vertrouwensband opgebouwd en kennis gemaakt met allerlei verschillende ziektebeelden.

Na 4 jaar als POH-GGZ binnen verschillende huisartspraktijken te hebben gewerkt waar ik patiënten heb geholpen met verschillende psychische klachten ben ik in 2019 voor mezelf gestart. Eerst als coach en begeleider voor mensen met psychische klachten, nu voor iedereen die meer rust en ontspanning kan gebruiken en wil ervaren, want ben nou eerlijk, dat willen we toch allemaal!

Ik heb in de afgelopen jaren verschillende massage modules gevolgd de Acces Bars opleiding gevolgd om naast de coachgesprekken ook  massage en Acces Bars behandelingen aan te kunnen bieden die er aan bijdragen dat je sneller rust en overzicht ervaart.

Ook heb ik in 2023 de opleiding BRTT® en TRB® gevolgd bij Inner Journey in Hilversum, deze behandeling is nu al niet meer weg te denken uit mijn praktijk en is voor iedereen echt een must om eens te ervaren! Het is een fantastische methode om opgeslagen stress en trauma los te laten. Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest erg nauw verbonden zijn met elkaar en het belangrijk is aan beide aandacht te schenken. In mijn praktijkruimte neem ik hier dan ook ruim de tijd en aandacht voor. 
 

"Mijn gesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Ik hou je een spiegel voor, soms zelfs met een flinke dosis humor erbij."

Dit kun je van mij verwachten in de coachgesprekken 

Mijn deskundigheid ligt op het gebied van levensfase en aanpassingsproblematiek (makkelijker gezegd, uit balans zijn en het zelf even niet meer kunnen bolwerken), burn-out klachten, licht depressieve klachten, rouwverwerking, en andere levensvragen.

Maar ook als je er even doorheen zit en iemand nodig hebt die even met je mee kijkt en inzichten geeft, ben ik inzetbaar voor zowel een kort traject als evt wat langere ondersteuning.

D.m.v. cognitief trainen, adem en lichaamswerk werken we samen aan meer balans, rust en jouw persoonlijke doel! Ik help je er graag bij!

Mijn gesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk, Ik hou je een spiegel voor, soms zelfs met een flinke dosis humor erbij.

Samen op zoek gaan naar datgene wat jou weer kan laten stralen en energie geeft. Het belangrijkste vind ik is dat er een klik is en je er een goed gevoel bij hebt, neem daarom gerust even contact met me op om telefonisch kennis te maken.

Pin It on Pinterest