Ik ben Lotti van Grinsven en woonachtig in Tilburg met mijn Man en Zoon. Eigenlijk ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk brein en wat lichaam en geest met je kunnen doen als je niet lekker in je vel zit. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heb in verschillende werkvelden gewerkt en ervaring opgedaan. 12 jaar ben ik werkzaam geweest in de chronische psychiatrie en heb daar met verschillende cliënten een prettige vertrouwensband opgebouwd en kennis gemaakt met allerlei verschillende ziektebeelden.

Na 4 jaar als POH-GGZ binnen verschillende huisartspraktijken te hebben gewerkt waar ik patiënten heb geholpen met verschillende psychische klachten ben ik in 2019 voor mezelf gestart. Eerst als coach en begeleider voor mensen met psychische klachten, nu voor iedereen die meer rust en ontspanning kan gebruiken en wil ervaren, want ben nou eerlijk, dat willen we toch allemaal!

Op dit moment ben ik mezelf aan het omscholen tot Holistisch therapeutisch Masseur en volg ik verschillende massage modules om naast de coachgesprekken ook  massage behandelingen aan te kunnen bieden die er aan bijdragen dat je sneller rust en overzicht ervaart. Op deze website kan je lezen welke massages dat allemaal zijn. Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest erg nauw verbonden zijn met elkaar en het belangrijk is aan beide aandacht te schenken. In mijn praktijkruimte neem ik hier dan ook ruim de tijd en aandacht voor. 
 

"Mijn gesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Ik hou je een spiegel voor, soms zelfs met een flinke dosis humor erbij."

Dit kun je van mij verwachten in de coachgesprekken 

Mijn deskundigheid ligt op het gebied van levensfase en aanpassingsproblematiek (makkelijker gezegd, uit balans zijn en het zelf even niet meer kunnen bolwerken), burn-out klachten, licht depressieve klachten, rouwverwerking, en andere levensvragen, ook heb ik kennis van relatie coaching en help ik graag stellen verder op weg die samen even vastlopen.

Maar ook als je er even doorheen zit en iemand nodig hebt die even met je mee kijkt en inzichten geeft, ben ik inzetbaar voor zowel een kort traject als evt wat langere ondersteuning.

D.m.v. cognitief trainen, werken aan meer balans, rust en jouw persoonlijke doel! Ik help je er graag bij!

Mijn gesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk, Ik hou je een spiegel voor, soms zelfs met een flinke dosis humor erbij.

Samen op zoek gaan naar datgene wat jou weer kan laten stralen en energie geeft. Het belangrijkste vind ik is dat er een klik is en je er een goed gevoel bij hebt, neem daarom gerust even contact met me op om telefonisch kennis te maken.

Pin It on Pinterest