Werkwijze Coaching

Vanaf half september 2021 heb ik een eigen praktijk aan huis en plan ik voornamelijk de afspraken daar in. Wil je toch liever In je eigen vertrouwde omgeving de gesprekken doen? Geen probleem, ik kom naar je toe!

In het eerste gesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we het doel van de coaching en welke richting we op gaan, kies je voor alleen coaching, of maak je een combinatie met Acces bars of een massage, of allebei, er zijn mogelijkheden genoeg. Je zit nergens aan vast en kan te alle tijden stoppen met het traject.

Het Coachtraject begint met het stellen van vragen en het in kaart brengen van de situatie. Mijn werkwijze is simpel en ik hou ervan om makkelijk en duidelijk te werk te gaan. Open en eerlijk! We maken de situatie helder en stellen doelen om aan te werken. Mocht er na een aantal sessie de noodzaak zijn om door te verwijzen naar een meer gespecialiseerd traject dan zal ik hier zeker mee naar kijken en advies in geven.

Reattach Lotti van Grinsven

Intake of meteen starten?

Neem contact met me op zodat we samen kunnen bekijken waar je jezelf het prettigst bij voelt. Er zijn mogelijkheden genoeg! Zet de eerste stap! Ik help je graag verder.

Zorg op maat

Zorg op maat is mijn uitgangspunt en ik zal ook eerlijk aangeven als behandeling op een andere plek een beter effect zal hebben.
Is er om wat voor reden dan ook voor wat langere tijd ondersteuning nodig op zowel psychisch en/of praktisch vlak dan ben ik ook hiervoor inzetbaar. We kijken naar de klachten en hulpvraag en stellen doelen om aan te werken.

Begeleiding kan soms ook bekostigd worden vanuit het PGB.

Pin It on Pinterest