Coaching en Begeleiding

In je eigen, vertrouwde omgeving…

Werkwijze

Ik kies ervoor om de gesprekken plaats te laten vinden bij je thuis! Ik kom dus naar jou toe en dit maakt dan ook meteen het eerste drempeltje om te starten wat lager. In je eigen vertrouwde omgeving de gesprekken doen.

In het eerste gesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we het doel van de begeleiding en welke richting we op gaan, kiezen we voor de ReAttach of gaan we meer aan de slag met de aandachtgerichte methode? Of allebei, er zijn mogelijkheden genoeg. We gaan een overeenkomst aan voor een aantal sessies, je zit nergens aan vast en kan ten alle tijden stoppen met het traject.

Het Begeleidingstraject begint met het stellen van vragen en het in kaart brengen van de situatie. Mijn werkwijze is simpel en ik hou ervan om makkelijk en duidelijk te werk te gaan. Open en eerlijk! We maken de situatie helder en stellen doelen om aan te werken. Mocht er na een aantal sessie de noodzaak zijn om door te verwijzen naar een meer gespecialiseerd traject dan zal ik hier zeker mee naar kijken en advies in geven.

Intake of meteen starten?

Neem contact met me op zodat we samen kunnen bekijken waar je jezelf het prettigst bij voelt. Er zijn mogelijkheden genoeg! Zet de eerste stap! Ik help je graag verder.

Zorg op maat

Zorg op maat is mijn uitgangspunt en ik zal ook eerlijk aangeven als behandeling op een andere plek een beter effect zal hebben.
Is er om wat voor reden dan ook voor wat langere tijd ondersteuning nodig op zowel psychisch en/of praktisch vlak dan ben ik ook hiervoor inzetbaar. We kijken naar de klachten en hulpvraag en stellen doelen om aan te werken.

Ondersteuning kan soms ook bekostigd worden vanuit het PGB.

Pin It on Pinterest