Werkwijze Coaching, wat wil jij bereiken?

 

In het eerste gesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we het doel van de coaching en welke richting we op gaan, is een gesprek voor jou alleen voldoende, of maak je een combinatie met Acces bars, BRTT, TRB of een massage, er zijn mogelijkheden genoeg. 

Het Coachtraject begint met het stellen van vragen en het in kaart brengen van de situatie. Mijn werkwijze is simpel en ik hou ervan om makkelijk en duidelijk te werk te gaan. Open en eerlijk! We maken de situatie helder en stellen doelen om aan te werken. Mocht er na een aantal sessie de noodzaak zijn om door te verwijzen naar een meer gespecialiseerd traject dan zal ik hier zeker mee naar kijken en advies in geven.

Reattach Lotti van Grinsven

Intake of meteen starten?

Neem contact met me op zodat we samen kunnen bekijken waar je jezelf het prettigst bij voelt. Er zijn mogelijkheden genoeg! Zet de eerste stap! Ik help je graag verder.

Zorg op maat

Zorg op maat is mijn uitgangspunt en ik zal ook eerlijk aangeven als behandeling op een andere plek een beter effect zal hebben.
Is er om wat voor reden dan ook voor wat langere tijd ondersteuning nodig op zowel psychisch en/of praktisch vlak dan ben ik ook hiervoor inzetbaar. We kijken naar de klachten en hulpvraag en stellen doelen om aan te werken.

Begeleiding kan soms ook bekostigd worden vanuit het PGB.

Pin It on Pinterest